nieuws

Florius vernieuwt KredietHypotheek

Archief

Florius heeft de KredietHypotheek vernieuwd. Voor het bepalen van de rente wordt voortaan uitgegaan van het daadwerkelijk opgenomen bedrag binnen het leningdeel KredietHypotheek.

 

De renteopslag is nu pas van toepassing als de klant door opnames in een hogere tariefklasse komt. Bij de oude KredietHypotheek werd het rentetarief bepaald over het totale bedrag van de hypotheek en de opnamelimiet van de KredietHypotheek. Florius zegt hiermee in te spelen op kritiek van het intermediair, dat het aanvragen van een tweede hypotheek of verhogen van een bestaande hypotheek ingewikkeld was. "Door het proces op deze manier simpeler en goedkoper te maken, kan de tussenpersoon makkelijker rekening houden met wensen van klanten voor een eventuele verbouwing", zegt marketingmanager Noortje Krakers.

 

Reageer op dit artikel