nieuws

Faillissement LFP Financiële Adviesgroep

Archief

Over LFP Financiële Adviesgroep is het faillissement uitgesproken. Het bemiddelingsbedrijf in Pernis Rotterdam is eigendom van de 34-jarige Johan Lodder. Volgens hem is de schuld beperkt. “Er zijn geen schulden aan verzekeraars.”

Faillissement LFP Financiële Adviesgroep

Bij verzekeringsmaatschappijen staan geen schulden open, stelt Lodder. Hij startte in 1995 met het assurantiekantoor, dat inmiddels een kleine 3.000 relaties telde en bemiddelde in hypotheken en levensverzekeringen. De letters LFP staan voor Lodder Financiële Planning.
Het aantal werknemers van LFP Financiële Adviesgroep was de afgelopen tijd van tien teruggelopen tot nog één buitendienstmedewerker. "En die zat ziek thuis", zegt Lodder. Hij blijft in de branche actief met de ondernemingen Kredietcoach (consumptief krediet) en Geldcoach. Die laatste richt zich op de verkoop van schadeverzekeringen via internet. Op de website wordt ook melding gemaakt van het sluiten van uitvaartverzekeringen van Yarden: "deur aan deur" en via de telefoon. Volgens Lodder is Geldcoach met die activiteit weer gestopt.

Reageer op dit artikel