nieuws

Eureko: compensatieakkoord niet heilig

Archief

Eureko, inclusief Interpolis veruit marktleider in beleggingsverzekeringen, vindt het afspreken van een compensatieregeling met de stichtingen Verliespolis en Woekerpolisclaim geen absolute noodzaak om tot een oplossing te komen voor de kosten van beleggingsverzekeringen.

Eureko: compensatieakkoord niet heilig

Volgens topman Willem van Duin is er nog wel overleg gaande, maar een deal met beide stichtingen is niet heilig: "We onderhandelen over een aantal kleine dingen, maar welke dat zijn, verschuift steeds. Ik sluit niet uit dat we met een eigen voorstel komen als we er met de stichtingen niet uitkomen."
Woekerpolisclaim en Verliespolis deden woensdag, na het bekendmaken van de overeenkomst met SNS Reaal, een dringend beroep op Eureko en kleinere verzekeraars om nu snel met een oplossing te komen voor het vraagstuk van de beleggingsverzekeringen.

Reageer op dit artikel