nieuws

‘Een schadevergoeding van 50.000 euro kán niet!’

Archief

De telefoon rinkelt onophoudelijk in het huis van de 60-jarige Henk Heijloo uit Heelsum, die afgelopen woensdag de vliegtuigcrash met Turkish Airlines op Schiphol overleefde. Zijn stichting Slachtoffers Vliegramp, bedoeld om een redelijke schadevergoeding te bedingen voor de slachtoffers én ze bij elkaar te brengen om de crash te verwerken, blijkt succesvol, zo bericht De Gelderlander.

‘Een schadevergoeding van 50.000 euro kán niet!’

De teller staat inmiddels op dertig aanmeldingen. En wat boze reacties. "Sommigen denken dat ik een slaatje wil slaan uit de ramp. Niet waar, dit werk heeft voor mij therapeutische waarde. Ik kan de crash van mij af praten", zegt Heijloo.
(De Gelderlander, pag. 3)
 
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Blikschade bij ramptoeristen
(De Telegraaf, pag. 6)
 
Rabo paait 'oude'  werknemers
(Het Financieele Dagblad, pag. 10)

Reageer op dit artikel