nieuws

Duo Snels/Veenhuizen koopt uitvaartverzekeraar

Archief

Roland Veenhuizen en Maarten Snels, de stuwende krachten achter een omvangrijk intermediairbedrijf in Almere dat zich vooral richt op de verkoop van uitvaartpolissen, zijn eigenaar geworden van uitvaartverzekeraar Northwest.

 

De verkooporganisatie van Snels en Veenhuizen opereert onder labels als Hoogmalen, Helica, Verias, Sentif, F3, Nederhoek, Vivenda en CFP. Zij verkopen onder meer veel uitvaartpolissen van Yarden, de uitvaartverzekeraar die eveneens in Almere is gevestigd. Het duo Snels/Veenhuizen was in de negentig jaren eigenaar van Noorderkroon en keerde in 2003 met Helcia terug in de intermediaire bedrijfstak.

 

  &nbspVeenhuizen, die zelf als directeur van Northwest gaat optreden, bevestigt de aankoop. Hij geeft nog geen uitleg bij de motieven achter de overname. "Het is een investering voor de toekomst. Ik denk dat we er tegen de zomer wel uit zijn op welke manier de verzekeraar zal worden ingepast in de organisatie."

 

  &nbspNorthwest was een bescheiden uitvaartverzekeraar, met maar 340 verzekerden.

 

Reageer op dit artikel