nieuws

Direct Wonen in race voor Lancyr

Archief

Delta Lloyd rondt deze week de verkoop van Lancyr af; Direct Wonen is naar verluidt de belangrijkste kandidaat-koper.

 

Bij het sluiten van dit nummer wilde geen van de betrokken partijen mededelingen doen over de aanstaande verkoop. De koper zou een tussenpersonenorganisatie zijn die sterk is in hypotheken en zijn voordeel kan doen met de schadeportefeuille van Lancyr. Bronnen maken melding van twintig belangstellenden, waarvan twaalf serieuze. Drie partijen zouden uiteindelijk de laatste onderhandelingsronde hebben gehaald.

 

  &nbspDirect Wonen, dat de afgelopen drie jaar onder meer Acadium Bastion (ING) en Financium overnam, reageert bevestigend noch ontkennend op de vraag of met Delta Lloyd is gesproken over de aankoop van Lancyr.

 

Reageer op dit artikel