nieuws

Delta Lloyd verzekert windpark

Archief

Delta Lloyd gaat de bouw van het offshore-windpark Belwind verzekeren.

 

Daarnaast heeft Delta Lloyd een overeenkomst voor de allrisk-verzekering voor de exploitatie van het park. Belwind zal 46 km uit de kust van Zeebrugge verrijzen en moet vanaf 2010 zo’n 330.000 Belgische huishoudens van stroom voorzien. De ondertekening van het contract vond de afgelopen week plaats in Amsterdam.

 

  &nbspBelwind is het tweede windpark dat Delta Lloyd in portefeuille krijgt. In 2006 sloot de verzekeraar een overeenkomst met Q7-holding, voor de verzekering van de bouw en de risico’s van het Prinses Amaliawindpark, dat zo’n 25 kilometer uit de kust bij IJmuiden in de Noordzee is aangelegd en afgelopen zomer in gebruik is genomen.

 

de boeken.

Reageer op dit artikel