nieuws

Dela stopt, Monuta praat met cadeau-aanbieders

Archief

Monuta en Yarden zijn nog steeds in gesprek met tussenpersonen die potentiële uitvaartverzekerden lokken met cadeaus. Branchegenoot Dela meldde gisteren dat zij de samenwerking met tussenpersonen die hun verkoopbeleid op dit punt niet willen wijzigen al verbroken heeft.

Dela stopt, Monuta praat met cadeau-aanbieders

"Ook wij accepteren deze vorm van verkoop niet", zegt Mark Debets van Monuta. "Maar als je een jarenlange relatie hebt met een tussenpersoon, geeft je de samenwerking niet zo snel op en probeer je te bereiken dat ze hun verkoopbeleid veranderen. Ik vind dat je zo'n kantoor de tijd moet geven om hun klantenbenadering anders in te richten."
Bij monde van Martin Kersbergen liet Dela gisteren weten dat het verbreken van de relatie met dergelijke intermediairbedrijven "miljoenen omzet kost, maar dat een ongeschonden reputatie dit wel waard is."

Reageer op dit artikel