nieuws

Crawford opent kantoor ‘Apeldoorn’

Archief

Expertisebedrijf Crawford & Company (Nederland) opent op 1 april de nieuwe vestiging ‘Apeldoorn’. Deze wordt gehuisvest aan de Bogaardslaan 14f in Ugchelen. “Met de komst van een volwaardige vestiging in Apeldoorn is onze geografische spreiding optimaal”, aldus George Oostrom, algemeen directeur van Crawford in ons land.

Crawford opent kantoor ‘Apeldoorn’

Bij Crawford was er in het oostelijk deel van Nederland sprake van een 'gat in de dekking', dat vanuit de bestaande kantoren in Drachten, Amsterdam en Weert niet adequaat kon worden ingevuld. "Het servicekantoor in Zwolle, dat gedeeld werd met voormalig dochter HDS, kon hierin ook niet voorzien."
De nieuwe vestiging zal worden geleid door bouwkundig schade-expert Erwin Dijkhuis, tot voor kort werkzaam bij Toplis Hettema.

Reageer op dit artikel