nieuws

Consument kan zelf polissen sluiten op website Delta Lloyd

Archief

Consumenten kunnen op de homepage van Delta Lloyd rechtstreeks bijna alle mogelijke schadeverzekeringen sluiten. Een tussenpersoon ontvangt een kopie van de polis én de volledige provisie.

 

Na het invullen van de benodigde gegevens moeten consumenten een tussenpersoon in de buurt selecteren. Die ontvangt dezelfde provisie als hij zou hebben gekregen indien hij de post zelf zou hebben gesloten. De consument ondervindt derhalve geen premievoordeel bij het zelf direct zaken doen met Delta Lloyd.

 

  &nbspHet groene licht voor het rechtstreeks sluiten van schadeverzekeringen op de homepage van intermediairverzekeraar Delta Lloyd is vrij geruisloos gegeven. Dat gebeurde medio maart en werd gekoppeld aan de presentatie, op de Hiswa, van een vereenvoudigde tariefstructuur voor pleziervaartuigverzekeringen. Ook deze zijn door de consument nu zelf online bij Delta Lloyd te sluiten.

 

  &nbspOffertes konden consumenten al langer zelf via de website van Delta Lloyd aanvragen. Via speciale modules op websites van tussenpersonen konden sinds 2006 polissen van Delta Lloyd online worden gesloten.

 

Reageer op dit artikel