nieuws

Consument kan zelf online polis sluiten bij Delta Lloyd

Archief

Consumenten kunnen via de homepage van Delta Lloyd rechtstreeks online bijna alle mogelijke schadeverzekeringen sluiten. Na het invullen van de benodigde gegevens moet een tussenpersoon in de buurt worden geselecteerd. Die ontvangt een kopie van de polis én provisie.

Consument kan zelf online polis sluiten bij Delta Lloyd

Het groene licht voor het rechtstreeks sluiten van schadeverzekeringen via de homepage van intermediairverzekeraar Delta Lloyd is deze week gegeven. Dat is gelijktijdig gebeurd met de presentatie, op de Hiswa, van een vereenvoudigde tariefstructuur voor pleziervaartuigverzekeringen.
"Het acceptatieproces is teruggebracht van twintig naar vijf stappen", aldus de woordvoerder. Wie voor 3 mei een pleziervaartuigpolis aanvraagt bij Delta Lloyd, komt in aanmerking voor een actiekorting van 20%. Het tarief geldt voor pleziervaartuigen met een premiegrondslag tot € 75.000. De minimumpremie voor cascodekking bedraagt € 75. Verder heeft Delta Lloyd de premie 'snelvarend' verlaagd, het eigen risico beperkt en het standaard dekkingsgebied uitgebreid met 20 mijl kustdekking.

Reageer op dit artikel