nieuws

Concept ‘Free Franchise’ levert HypotheekCompany aanwas op

Archief

Na de introductie begin dit jaar van het concept ‘Free Franchise’ heeft adviesketen HypotheekCompany al 25 nieuwe deelnemers mogen verwelkomen. Het bedrijf zegt met nog 65 geïnteresseerde franchisenemers serieus in gesprek te zijn.

 

HypotheekCompany telde begin dit jaar zestig kantoren. Daarvan zijn er vijftig overgestapt naar het nieuwe concept. "Daarmee lijkt onze doelstelling om in de eerste helft van 2009 naar tenminste honderd kantoren te groeien binnen handbereik", aldus Christian Dijkhof, directeur van de franchiseformule.

 

Concept

Het concept ‘Free Franchise’ betekent dat deelname bij HypotheekCompany gratis is. "Onze adviseurs betalen ons op variabele basis. Ze nemen af wat ze nodig hebben, zonder een vaste maandelijkse fee en geen langdurige contracten", zegt Dijkhof. "We romen niet af van de individuele basisprovisies en rekenen geen vaste kosten voor het aanvragen van offertes."

 

  &nbspIn het kader van transparantie van beloning stimuleert HypotheekCompany advies op basis van een vooraf overeengekomen bedrag. "De offertes die via het ons Support Center worden uitgebracht, zijn zoveel mogelijk op basis van netto hypotheken. Dat is onze standaard. Willen klant en adviseur toch provisie, dan kan dat natuurlijk wel gewoon."

 

Reageer op dit artikel