nieuws

Bert Richaers (NN) overleden

Archief

In het afgelopen weekeinde is bekend geworden dat begin maart Bert Richaers (62) plotseling is overleden. Hij was tot 1 januari 2004 directievoorzitter van Nationale-Nederlanden en ging toen met vervroegd pensioen.

 

Richaers ging in 1984 in de verzekeringswereld aan de slag als directeur in- en externe betrekkingen bij Amfas (later opgegaan in NN). Twee jaar later werd hij binnen NN directeur van de buitendienst. Na enkele jaren voorzitter van de directies NN Schade en Zorg te zijn geweest, stapte Richaers over naar Postkantoren BV, een 50% joint venture van ING, waar hij ook directievoorzitter was.

 

  &nbspIn 1999 werd Richaers directievoorzitter van NN en tevens lid van het bestuur van ING Nederland. Bij de oprichting van de divisiestructuur op 1 januari 2003 werd hij tevens voorzitter van de divisie Intermediair van ING Nederland. Richaers werd begin 2004 opgevolgd door Ludo Wijngaarden.

 

Reageer op dit artikel