nieuws

Begrafenispolissen.nl richt zich op christelijke doelgroep

Archief

De site Begrafenispolissen.nl, een initiatief van Van Geelen Assurantiën in Nijkerk, richt zich met name op mensen voor wie cremeren geen optie is en dus bewust kiezen voor begraven. Via deze site worden met name producten van Klaverblad, Dela, Monuta en Ardanta aangeboden.

 

Directeur Ron van Geelen, ooit werkzaam bij CNV-verzekeraar UBO zegt zich met name op de christelijke doelgroep te richten met een uitvaartpolis die voldoende mogelijkheden biedt voor een ‘klassieke’ uitvaart. Van Geelen vindt ook dat bij veel uitvaartpolissen het advies is ‘ondergesneeuwd’ door de verkoop. "Het blijkt dat er bij veel mensen onvoldoende kennis is van bijvoorbeeld grafrechten en alle mogelijke bijkomende kosten van een begrafenis", zegt hij. "Ook de kosten van een steen worden vaak nauwelijk belicht. Daarom gaan wij op onze site uitvoerig op deze zaken in."

 

  &nbspVan Geelen is vorig jaar augustus ‘voorzichtig’ begonnen met de verkoop via de site, maar de resultaten houden nog niet over, zegt hij. Wel trekt Begrafenispolissen.nl enkele honderden bezoekers per week.

 

begraven

Reageer op dit artikel