nieuws

Avéro Achmea populair bij vmbo’ers

Archief

Deze week gaan ruim tweehonderd vmbo-leerlingen op bedrijfsbezoek bij bedrijven in het bank- en verzekeringswezen. Avéro Achmea in Leeuwarden is met een bezoek van veertig leerlingen in drie verschillende sessies het meest populair onder de verzekeraars.

Avéro Achmea populair bij vmbo’ers

De tweehonderd vmbo-scholieren die bij banken en verzekeraars op bezoek gaan, maken deel uit van een groep van 1.500 leerlingen die heeft aangegeven geïnteresseerd zijn in een economisch-administratieve baan. Onder de deelnemende verzekeraars zijn verder vestigingen van Agis in Amersfoort, Algemene Zeeuwse in Middelburg, Nassau in Rotterdam en Onderlinge 's-Gravenhage. Bij de banken zijn het louter vestigingen van de Rabobank en SNS Bank die vmbo'ers in de keuken laten kijken.

Reageer op dit artikel