nieuws

Autoportefeuille Voogd & Voogd groeit 20%

Archief

In 2008 heeft Voogd & Voogd de portefeuille personenautoverzekeringen zien groeien naar 140.000 polissen, een toename van bijna 20%.

Autoportefeuille Voogd & Voogd groeit 20%

Directeur Bas de Voogd schrijft de groei onder meer toe aan de sterke focus van het volmachtbedrijf op autoverzekeringen. Ook de verdere stroomlijning van de elektronische sluit- en mutatieprocessen, de nieuwe huismerken, de verruiming van de acceptatie en de groei van het aantal aangesloten bemiddelaars spelen een rol. Hij verwacht ook voor dit jaar een groei in personenautoverzekeringen van circa 20%. In ons land rijden in totaal ruim zeven miljoen personenauto's rond, waarvan er vorig jaar een half miljoen nieuw werden aangeschaft.

Reageer op dit artikel