nieuws

‘ASR Verzekeringen’ op shirt Feyenoord

Archief

Op het shirt van voetbalclub Feyenoord wordt komend seizoen de naam Fortis vervangen door ASR Verzekeringen. Het lopende sponsorcontract wordt door ASR Nederland overgenomen voor het seizoen 2009-2010. Er lopen nog besprekingen over de periode daarna.

‘ASR Verzekeringen’ op shirt Feyenoord

De shirtreclamewijziging vloeit voort uit het feit dat Fortis afgelopen herfst de Nederlandse bank- en verzekeringsactiviteiten heeft verkocht aan de Nederlandse staat. Worden de shirts met ingang van het nieuwe seizoen aangepast,  op de reclameborden in stadion 'De Kuip' zal vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd (tegen PSV, 15 maart) de nieuwe naam te zien zijn.
Sinds 1991 was Stad Rotterdam sponsor van Feyenoord. Na de overname  door Fortis (2000) en het opgaan van de 'Stad' in Fortis ASR in 2002, is de sponsoring van Feyenoord op naam gekomen van Fortis. Het sponsorcontract met Feyenoord is de enige sponsoring die van Fortis naar ASR Nederland overgaat.

Reageer op dit artikel