nieuws

Ardanta: laatste gratis verhogingsactie

Archief

Uitvaartverzekeraar Ardanta (ASR) houdt binnenkort een verhogingsactie bij verzekerden met een (te) laag verzekerd bedrag. Ardanta heeft het intermediair laten weten dat dit gebeurt in het kader van de zorgplicht en dat het voor hen de laatste gratis actie is.

Er wordt begin mei een individueel aanbod gestuurd naar de uit Ardanta's bestanden geselecteerde klanten. Verzekerden die in 2007 en 2008 niet op een verhogingsvoorstel hebben gereageerd, worden niet aangeschreven. Als intermediairs ook andere klanten buiten de mailing willen houden, kunnen zij dit via het extranet aangeven.
Dergelijke acties zullen in de toekomst niet meer gratis zijn, "maar worden bijvoorbeeld tegen kostprijs aangeboden", aldus Ardanta in een brief aan het intermediair.

Reageer op dit artikel