nieuws

Aov De Goudse ook provisieloos

Archief

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse kan zonder provisie worden gesloten via de website Datishetverschil.nl.

 

De Goudse is daarmee de tiende verzekeraar die met deze internetaanbieder in zee gaat. Al eerder bood de site provisieloze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Avéro Achmea, Aegon, Allianz, De Amersfoortse, ASR, Generali, Klaverblad, Nationale Nederlanden, en Reaal.

 

  &nbspDatishetverschil.nl vraagt voor de bemiddeling van een aov een eenmalige vergoeding van _ 900 en rekent daarna _ 66,10 administratiekosten per jaar. Op een looptijd van twintig jaar is een aov op die manier voor een verzekerde gemiddeld _ 17.000 voordeliger, zo beweert de internettussenpersoon. Via Datishetverschil.nl zouden vorig jaar zo’n zeshonderd arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn gesloten.

 

Reageer op dit artikel