nieuws

Allsecur laat klant op eigen website premies vergelijken

Archief

Tweede autoverzekeraar

Over het aantal gesloten autopolissen of de premieomzet is Allsecur niet bijster transparant. "Het is boven verwachting gegaan en wat we wilden neerzetten is gelukt", aldus Van den Neste. Hij voegt er aan toe: "We willen wel eerlijk zijn, maar niemand is eerlijk. Onze concurrenten geven dit soort gegevens ook niet prijs". Volgens hem levert Allsecur een forse bijdrage aan de ambitie van moeder Allianz om de tweede autoverzekeraar van Nederland te zijn en te blijven.
 
   Sinds de start van de nieuwe campagne, waar overigens klachten over ingediend zijn bij de Reclame Code Commissie, is het aantal bezoekers op de website verdubbeld ten opzichte van afgelopen december. Van den Neste meldt een stijging in het antal verkochte polissen. "De recessie is kennelijk aanleiding tot meer vergelijken."
 
   Van den Neste is van mening dat er nog altijd mensen zijn die te veel betalen voor hun autoverzekering. "Zeker nu de autopremies weer omhoog gaan."
 
Geen nieuwe producten
Allsecur gaat dit jaar geen andere producten naast de autoverzekering aanbieden. "Dat is een bewuste keuze. Het gaat heel goed met de autopolissen en daar hebben we een goede en gezonde ambitie. Dus wij zullen geen andere producten gaan aanbieden." Van den Neste voegt er nog wel aan toe: "Zeg nooit, nooit". Bij de start van Allsecur werd aangekondigd dat de internetverzekeraar eind 2008 ook andere producten zou gaan aanbieden.
 
 
Botsen
Allsecur, hoofdsponsor van de AutoRAI, laat bezoekers in de stand botsen zonder eigen risico. Op deze wijze wil de internetverzekeraar de bezoeker bewust maken van de verschillen in premies en dekkingen bij diverse aanbieders van verzekeringen. Om ook geen parkeerschade op te lopen bij de RAI worden grote kussens om de pilaren in de parkeergarage geplaatst. "Parkeerschades komen veel voor en staan in de top 10 van meest voorkomende schades."

Reageer op dit artikel