nieuws

Aegon verloot jaarpremies schadepolissen

Archief

Aegon verloot tien jaarpremies onder schadevrije polishouders van het Woon- & Vrijetijdpakket of het Woonpakket-plus.

 

Wie kans wil maken op een van de tien prijzen, moet zich tussen 15 maart en 15 april aanmelden op een website. De tien prijswinnaars komen niet alleen zelf in aanmerking om een jaar gratis verzekerd te zijn, maar kunnen ook een jaarpremie van maximaal _ 450 weggeven aan iemand anders die bij Aegon is verzekerd. Is hij of zij dat niet, dan biedt Aegon het Woon- & Vrijetijdpakket een jaar gratis aan.

 

  &nbspOm aan de verloting te kunnen deelnemen, mogen polishouders in 2008 geen schade hebben geclaimd en mogen ze geen betalingsachterstand hebben. De verloting wordt dit jaar voor het eerst gehouden en is gekoppeld aan de jaarlijkse premierestitutie van Aegon, waarvoor dit jaar ruim 300.000 klanten met een Woon & Vrijetijdpakket of Woonpakket-plus in aanmerking komen. Zij hebben per verzekerde rubriek recht op 10% premierestitutie.

 

Reageer op dit artikel