nieuws

ABN Amro bij DAK in assortiment

Archief

Op verzoek van de aangesloten leden heeft intermediairscollectief DAK het hypothekenassortiment uitgebreid met ABN Amro. MoneYou, een ander label van de ABN Amro Hypotheken Groep, is per 1 maart juist gestopt met verkoop via het intermediair.

ABN Amro bij DAK in assortiment

Bij DAK zijn er in februari vijftien kantoren lid geworden, waardoor het totaal  op 1.450 is gekomen. De per 1 maart aangekondigde verkoop van pakketpolissen voor particulieren door het volmachtbedrijf van DAK is uitgesteld naar 9 maart.
Foto vlnr: Edo Keuning (directeur Intermediaire Verkoop ABN Amro), Tim Rijvers (adjunct-directeur DAK), Marc Leemberg (hoofd nationaal accountmanagement Intermediaire Verkoop ABN Amro) en Tim Schoonbergen (algemeen directeur DAK). 

Reageer op dit artikel