nieuws

Wim Oeben tweede registermakelaar/taxateur

Archief

Wim Oeben, directeur van Dullemond Bedrijfsadvies, is als gecertificeerd registermakelaar/taxateur ingeschreven in het register van de Federatie van Taxateur, Makelaars en Veilinghouders in roerende zaken (TMV). Oeben is na Mike Potter, makelaar in assurantieportefeuiles, de tweede die het diploma heeft behaald.

Wim Oeben tweede registermakelaar/taxateur

"Het diploma was nodig omdat rechtbanken en curatoren met wie wij samenwerken, strenge eisen stellen aan de vakbekwaamheid van een makelaar/taxateur", zegt Oeben. "Nadat de overheid in 1996 de wettelijke eisen aan makelaars en taxateurs had ingetrokken was beëdiging niet meer mogelijk. Certificatie via de Federatie TMV was daarom de enige mogelijkheid", aldus Oeben, die zegt "aangenaam verrast te zijn" door de eisen die gesteld worden aan een gecertificeerde makelaar/taxateur. "Ik ben echt een jaar bezig geweest om te voldoen aan deze eisen." Collega-makelaar Potter behoorde in het verleden ook tot het selecte groepje beëdigde makelaar/taxateurs.

Reageer op dit artikel