nieuws

Welcium

Archief

De dochter van Welke Beheer, Welcium Hypotheekdiensten is in zee gegaan met Sopra Group, leverancier van hypotheekdienstensysteem Evolan ComponentBanker. Dit systeem moet serviceproviders ondersteunen bij consumptief krediet en hypotheken.

 

BudgetRente Hypotrust

Nieuw bij hypotheekverstrekker Hypotrust is BudgetRente. Voor 20 jaar vast 5,3%, voor 10 jaar vast 5,1%. Budgetrente kan gekozen worden bij alle hypotheekvormen voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

 

Faster Forward en Efdécé

Elements, het webgebaseerde programma van Faster Forward, is nu ook gekoppeld aan het adviespakket Efdécé van Unit4Agresso. Daarmee kunnen relevante klantgegevens ‘doorgeplaatst’ worden.

 

Bestedingsvrijheid 3

Zwitserleven voert tot 1 mei een actie met de Bestedingsvrijheid Hypotheek 3. Voor alle aflosvormen en rentevaste perioden voor deze hypotheek worden tot mei geen afsluitkosten gerekend (normaal 0,25%).

 

Reageer op dit artikel