nieuws

Weer nieuwe reeks volmachten

Archief

Nationale-Nederlanden is de derde verzekeraar die een volmacht heeft verleend aan de nieuwe volmachtpool van DAK. Avéro Achmea en Arag waren NN al voorgegaan. Daarnaast ging er een schadevolmacht van NN naar serviceprovider Van Kampen Groep in Hoorn.

 

Ook andere verzekeraars waren afgelopen weken actief met volmachten. Hanze Assuradeuren verkreeg er een van Generali, Noordstad Assuradeuren ontving een volmacht van Monuta en het assuradeurenbedrijf Provide verkreeg er een van Reaal.

 

  &nbspNationale-Nederlanden is de derde verzekeraar die een volmacht verleent aan de nieuwe DAK-pool, een pakket particuliere verzekeringen. Pooldeelnemers Avéro Achmea en Arag hebben al eerder een volmacht verleend. Vanaf begin maart kunnen de eerste pakketten in de pool worden gesloten. DAK heeft op dit moment 1.850 leden.

 

Van Kampen Groep

Van Kampen Groep in Hoorn ontving een schadevolmacht volmacht van Nationale-Nederlanden. Van Kampen Groep beschikt inmiddels over 21 volmachten. Het bedrijf heeft ruim honderd medewerkers in dienst en bedient ruim 3.300 intermediairs.

 

Noordstad Assuradeuren

 

Noordstad Assuradeuren, het volmachtbedrijf van Noordstad Verzekeringen in Den Helder, heeft een volmacht van Monuta ontvangen. Het bedrijf had al volmachten van Arag, Ardanta, ASR, Delta Lloyd, Mondial Assistance en Reaal.

 

  &nbspNoordstad Assuradeuren en NVA-lid Noordstad Verzekeringen vormen naast Noordstad Hypotheken de assurantietak van de holding Noordstad. Volgens Marcello Kribben van Noordstad Assuradeuren heeft het bedrijf in totaal dertig medewerkers en 10.000 relaties.

 

Hanze Assuradeuren

Generali heeft vorige week een verzuimvolmacht afgegeven aan Hanze Assuradeuren, het volmachtbedrijf van Anker Verzekert in Groningen. Voor Hanze is Generali de derde verzekeraar waarmee een verzuimvolmacht is gesloten. Hanze is begin 2008 opgericht en wordt uitgebouwd tot een volwaardige serviceprovider voor kleinere intermediairs en financiële dienstverleners die in een nichemarkt actief zijn.

 

Provide

Assuradeurenbedrijf Provide in Alphen aan den Rijn, een onderdeel van de Kettlitz Wulfse Groep, heeft een volmacht gekregen van Reaal Verzekeringen. Provide bedient tweehonderd intermediairs in de schademarkt en had al volmachten van ASR Verzekeringen, De Goudse, HDI Gerling, London en Zevenwouden. "Bovendien zitten er nog twee volmachten in de pijplijn", zegt directeur Marc Toebosch van Provide. "Eén van Avéro Achmea en één van Nationale-Nederlanden."

 

Reaal. Zittend van links naar rechts: Stijn Rez (Reaal), Menno van Doorn (Provide), Coen van Ham (Kettlitz Wulfse Groep). Staand van links naar rechts: Milko Dorstijn (Reaal), Marc Toebosch (Provide), Hans Korving (Reaal).

Reageer op dit artikel