nieuws

Voogd & Voogd werft record aantal agenten

Archief

Voogd & Voogd is in 2008 met driehonderd nieuwe bemiddelaars gaan samenwerken, het hoogste aantal dat het bedrijf in één jaar heeft aangesteld.

 

Het totale aantal bemiddelaars van Voogd & Voogd komt daarmee op 1.500. Voor 2009 streeft Voogd & Voogd naar vijfhonderd nieuwe agenten. "Wij zijn inmiddels goed op weg; in de maand januari hebben wij er al tweehonderd aangesteld", aldus directeur Bas de Voogd. Hij schrijft de groei vooral toe aan de betere prestaties van het volmachtbedrijf in combinatie met de focus op automotive. "Wij bieden vijftig verschillende autopolissen aan die online kunnen worden vergeleken. Dat spreekt bemiddelaars aan die hun positie ten opzichte van internetverzekeraars willen versterken."

 

Reageer op dit artikel