nieuws

Voogd & Voogd: recordgroei in agenten

Archief

Voogd & Voogd is in 2008 met driehonderd nieuwe bemiddelaars gaan samenwerken, het hoogste aantal dat het bedrijf in één jaar heeft aangesteld. Het totale aantal bemiddelaars van Voogd & Voogd komt daarmee op 1.500.

Voogd & Voogd: recordgroei in agenten

Voor 2009 streeft Voogd & Voogd naar vijfhonderd nieuwe agenten. "In de maand januari hebben wij er al  tweehonderd aangesteld", aldus directeur Bas de Voogd. Hij schrijft de groei vooral toe aan de betere prestaties van het volmachtbedrijf in combinatie met de focus op automotive. "Wij bieden vijftig verschillende autopolissen aan die online kunnen worden vergeleken. Dat spreekt bemiddelaars aan die hun positie tegenover internetverzekeraars willen versterken."

Reageer op dit artikel