nieuws

Veel vraagtekens in faillissement Rijnstad Groep

Archief

Onmin tussen de aandeelhouders zou ten grondslag liggen aan het faillissement van de Rijnstad Groep in Huissen. Dat is althans de eerste indruk van curator Piet Gunning, die bezig is met onderzoek “op een schip waarvan alle kapiteinen weg zijn”.

Veel vraagtekens in faillissement Rijnstad Groep

Volgens het Handelsregister telde het bedrijf vijf werknemers, maar naar de eerste indruk van Gunning zijn het er waarschijnlijk acht geweest. Het faillissement werd deze week uitgesproken op aanvraag van meerderheidsaandeelhouder Hans Profijt (26). Volgens het AFM-register waren hij en Hans Bouwmeester de beleidsbepalers van Rijnstad. De andere aandeelhouder van de onderneming is Marian Bouwmeester (59), de echtgenote van laatstgenoemde. Rijnstad is in 1998 gesticht door Ronald Rohn.

Reageer op dit artikel