nieuws

VCN ziet liquiditeitsproblemen bij tussenpersonen toenemen

Archief

"Bij onze tussenpersonen zien wij de liquiditeitsproblemen steeds meer toenemen", zegt directeur Stefan Bell van volmachtbedrijf Verzekerings Combinatie Nederland (VCN) in Nuenen.

 

"Na onze nieuwjaarsbijeenkomst op 21 januari in De Efteling hebben wij zo’n dertig à veertig afspraken genoteerd met kantoren die gebruik willen maken van onze expertise en ervaring op dit terrein." VCN bedient 210 tussenpersonen, inclusief de vijftig kantoren van het onlangs overgenomen Support Office. Over heeft het volmachtbedrijf een provisieomzet behaald van een kleine _ 11 mln tegen ruim _ 8 mln het jaar daarvoor.

 

  &nbspVCN stelt nauwelijks in aanraking te komen met ‘slechte producten’. "Als onze intermediairs die hebben, zijn deze kennelijk gesloten via hun rechtstreekse aanstellingen en niet via onze postenbank."

 

VCN Support

  &nbspVCN, een dochter van de Veldsink Groep, gaat dit jaar de dienstverlening uitbreiden met VCN Support. "In feite is dit dé binnendienst van ons intermediair op afstand. Wij gaan de telefoon opnemen, vragen beantwoorden en verzorgen verder het traject van de verwerking van de polisinvoer tot het verzenden van de polis naar de klant."

 

  &nbspOp korte termijn zal VCN het aangesloten intermediair ook de mogelijkheid geven om kredieten via het eigen extranet af te sluiten. (onder andere via Interbank).

 

getrakteerd op een vaartocht door de Fata Morgana van attractiepark De Efteling.

Reageer op dit artikel