nieuws

Univé Stad en Land groeide in 2008 met ruim 13.000 polissen

Archief

"Hoewel de jaarcijfers nog niet helemaal bekend zijn, is wel duidelijk dat wij in 2008 goed hebben gedraaid met een autonome groei van ruim 13.000 polissen", aldus directeur Jan Kamp van Univé Stad en Land tijdens de opening van de nieuwe Univé-winkel in Twello.

 

"Bovendien hebben vorig jaar vijf nieuwe bedrijven aan de groep toegevoegd en verwachten we in het tweede kwartaal van 2009 een breed volmachtbedrijf operationeel te hebben met zo’n tien à twaalf volmachten."

 

  &nbspKamp denkt daarnaast in de loop van 2009 nog een of meerdere acquisities te kunnen afronden. Sinds de start van het concept met de assurantiewinkels in 2003 heeft Univé Stad en Land jaarlijks steeds tussen de 13.000 en de 16.000 polissen kunnen toevoegen aan het bestand.

 

  &nbsp"De regio Voorst, waarvan Twello een van de dorpen is, is denk ik exemplarisch voor de status van Univé Stad en Land in dit gebied. Van alle huishoudens in deze regio heeft 78% een of meerdere verzekeringen bij ons lopen en de polisdichtheid ligt ruim boven de 1. Zo rond de zomer verwachten wij volgens onze telling uit te komen op een totaal polisbestand van 300.000", zegt Kamp

 

  &nbspAls gevolg van afspraken bij de fusie van de Univé-organisatie met Uvit (VGZ, IZA en Trias) zal Univé Stad en Land zo’n 180.000 zorgrelaties gaan onderhouden in het werkgebied.

 

Reageer op dit artikel