nieuws

United Capital: intermediair beter af met afschaffen bonus

Archief

De Roosendaalse serviceprovider United Capital gaat de hypotheekprovisie volledig doorbetalen aan het intermediair. Ook extra vergoedingen van banken en verzekeraars worden volledig doorbetaald, waardoor het intermediair er volgens het bedrijf zeker 10% op vooruit gaat.

 

Het intermediair kan bij United Capital kiezen tussen provisie of het declaratiemodel. Bij elke uitgebrachte offerte wordt naast de provisiebrief van de geldverstrekker een bijlage meegestuurd waarop de werkzaamheden en kosten van de serviceprovider vermeld staan, zodat die makkelijk aan de klant zijn uit te leggen. De kosten voor een hypotheek worden omgeslagen volgens een vaste formule en zijn volgens United Capital niet meer afhankelijk van geldverstrekker of type product.

 

  &nbsp"De extra vergoeding die wij ontvangen, is in veel gevallen hoger dan de kosten die wij in rekening brengen. Mede door de afschaffing van de bonusregeling gaat het gemiddelde intermediair er tussen de 10% en 25% op vooruit vergeleken met 2008", aldus United Capital. De aanstelling is gratis en naast de vergoeding per dossier brengt de serviceprovider geen verdere kosten in rekening.

 

Reageer op dit artikel