nieuws

Unigarant in zee met BootGarant

Archief

Verzekeringnemers van ANWB-dochter Unigarant kunnen het komende vaarseizoen met 30% korting gebruikmaken van de diensten van pechhulpverlener op het water BootGarant. De korting geldt gedurende het eerste lidmaatschapsjaar.

Unigarant in zee met BootGarant

Tijdens de Hiswa, de watersporttentoonstelling die van 3 t/m 8 maart in Amsterdam wordt gehouden, is de samenwerking tussen Unigarant en BootGarant officieel bekrachtigd. Bij BootGarant kunnen booteigenaren zich standaard voor € 69,50 per jaar abonneren op pechhulp. De organisatie heeft vijf monteurs in dienst, die dag en nacht oproepbaar zijn. Abonnees hebben maximaal vijf keer per jaar recht op een uur sleutelhulp. BootGarant werkte voorheen samen met de meldkamer van SOS International en had de Europeesche als risicodrager. Sinds februari 2008 is het een zelfstandige BV, waar booteigenaren zich niet langer kunnen verzekeren van pechhulp, maar zich daarop moeten abonneren.
 
Foto: Gert Jan Westerman (links) directeur UVM (de risicodrager van Unigarant) en Patrick Schreudering (financieel directeur Waterbeek Media, moedermaatschappij van BootGarant) toosten op een goede samenwerking.

Reageer op dit artikel