nieuws

Uitzonderlijke hoeveelheid werk bij Arag

Archief

Bij rechtsbijstandverzekeraar Arag liet het laatste kwartaal van 2008 een record aan schademeldingen en juridische vragen zien. “Ook in de eerste weken van 2009 zien we deze trend.” Mensen willen graag antwoord hebben op vragen over hun hypotheek, pensioen, beleggingen en vooral hun arbeidscontract of dreigend ontslag.

Uitzonderlijke hoeveelheid werk bij Arag

In een nieuwsbrief aan het intermediair stelt Arag, dat er momenteel met man en macht wordt gewerkt om de uitzonderlijke toestroom van vragen en schademeldingen goed te verwerken. "Om uw klanten goed te blijven bedienen, schromen wij ook niet om extra juridische kracht in te huren." Arag vraagt begrip voor een langere reactietijd dan normaal.
Naar verwachting zal het aantal arbeidsconflicten in 2009 verder stijgen. Arag: "Door die groeiende onzekerheid neemt de vraag naar juridische dienstverlening toe. Als intermediair ligt daar voor u een kans." De maatschappij stelt, dat het aantal klanten niet daalt door een recessie; "hun aankoopgedrag wijzigt".

Reageer op dit artikel