nieuws

Uiterwijk Winkel biedt agrarische pakketpolis aan

Archief

Uiterwijk Winkel Verzekeringen in Hoogeveen heeft een agrarisch volmachtproduct ontwikkeld waarmee de risico’s van een agrarische ondernemingen verzekerd kunnen worden.

 

Het bedrijf heeft inmiddels voor verkoop en schadeafhandeling van dit product een speciaal team gevormd. Volmachtgevers van het Agri Totaal Plan zijn Avéro Achmea, Zevenwouden en Arag. Volgens Aldert de Boer van Uiterwijk Winkel is het Agri Totaal Plan vergelijkbaar met het Topland-product van Avéro, maar onder andere uitgebreid met een autodekking. De Boer, die hiervoor 36 jaar bij Avéro werkte, stond zelf ooit aan de wieg van Topland.

 

  &nbspUiterwijk Winkel Verzekeringen bedient circa 350 agrarische bedrijven. Het bedrijf heeft ook volmachten van onder andere Nationale-Nederlanden, Reaal en Monuta en telt ongeveer dertig medewerkers.

 

uitgereikt aan de eerste klant, Siebo Leeuwerik uit Wildervank. Op de foto het echtpaar Leeuwerik, geflankeerd door onder anderen Aldert de Boer (zittend) en direct achter hem directeur Bart Uiterwijk Winkel.

Reageer op dit artikel