nieuws

Starters

Archief

Roggeveen Assurantie-Adviespraktijk (Heemskerk)

 

Job Roggeveen (46) is in de periode 1995-2003 als zelfstandige werkzaam geweest, maar koos door de economische omstandigheden toen voor de zekerheid van een loondienstverband. Hij maakt nu met zijn bedrijf een doorstart, juist vanwege de huidige economische omstandigheden. Volgens Roggeveen is er nu behoefte aan advies. De vergunningen zijn inmiddels aangevraagd en Roggeveen start uiterlijk 1 maart zonder bestaande portefeuille.

 

Hype Advies (Well)

 

Anouschka Kremers (31) is sinds 2000 werkzaam in zowel de binnen- als buitendienst. Nu gaat zij voor zichzelf beginnen. In de bedrijfsomschrijving staat dat ze zowel bedrijven als particulieren gaat adviseren op het gebied van hypotheken, aanverwante producten en pensioenen. De vergunningsaanvraag is in behandeling.

 

Reageer op dit artikel