nieuws

Starters

Archief

Timmermans Financiële Diensten (Tilburg)

 

Nancy Timmermans (37) is de franchisenemer van Geld & Woning Breda. Ze heeft meer dan veertien jaar ervaring in de verzekeringsbranche en was de laatste zeven jaar werkzaam als hypotheekadviseur. Ze werkt samen met de VB&T makelaarsgroep en is begin februari gestart zonder bestaande portefeuille.

 

Henk Tebrugge Assurantiën (Goedereede)

 

Het bedrijf van Henk Tebrugge is opgericht om MSK Verzekeringen & Hypotheken over te nemen. Tebrugge werkt sinds 2003 in de financiële dienstverlening, onder andere als pensioenadviseur bij RVS.

 

Sinds januari staat MSK Verzekeringen & Hypotheken op zijn naam. Het bedrijf heeft een portefeuille van ruim 1.400 relaties en 3 medewerkers.

 

Versicherungen Ch. Schalker (Kerkrade)

 

Charles Schalker is uitsluitend werkzaam op de Duitse markt. Van Duitse verzekeringsmaatschappijen krijgt hij adressen aangeleverd. Zijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel is nodig om in Nederland belasting en sociale premies te betalen.

 

Reageer op dit artikel