nieuws

Preventiekorting

Archief

Consumenten die bij Unigarant een Huis- en reispakket sluiten, kunnen een preventiekorting tot 20% krijgen op de Inboedelverzekering. Voor woningen die zijn gebouwd vanaf 2002 geldt een bouwjaarkorting van 5% op de Woonhuisverzekering.

 

De kortingen moeten verzekerden stimuleren om preventiemaatregelen te nemen en gelden zowel voor nieuwe aanvragen als voor bestaande verzekerden die aangeven aan de gestelde voorwaarden te voldoen. Klanten die in bezit zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen krijgen van Unigarant 10% korting, een Borg-gecertificeerde elektronische beveiliging levert 5% korting op; datzelfde geldt voor de aanschaf van een blusdeken en een brandblusser met een inhoud van ten minste twee liter én als er per verdieping ten minste één rookmelder aanwezig is. Bij een combinatie van deze maatregelen wordt maximaal 20% korting verleend.

 

Reageer op dit artikel