nieuws

Plannen voor ING-onderdelen volgende week bekend

Archief

Pas op 11 februari wordt bekend wat ING in het kader van de aangekondigde afslanking met de verschillende bedrijfsonderdelen van plan is en wat dit concreet betekent voor het aantal arbeidsplaatsen.

Plannen voor ING-onderdelen volgende week bekend

Dat bleek gisteravond tijdens een overleg tussen ING en de vakorganisaties, waarin deze uitsluitend werden bijgepraat over de te volgen medezeggenschapsprocedures. De plannen voor de verschillende 'business lines' van ING vormen de basis van de adviesaanvragen aan de diverse ondernemingsraden, die naar verwachting eind maart hun advies hierover zullen uitbrengen. Pas dan wordt voor de individuele werknemers duidelijk of hun baan al dan niet verdwijnt. Volgens Unie-bestuurder Robert Schuurman heeft ING bevestigd dat het bestaande Sociaal Plan, inclusief begeleiding, mobiliteitsinspanningen en vergoedingen, ook op de komende ontslagronde van toepassing zal zijn.

Reageer op dit artikel