nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Judith Peperkamp (40) is als partner toegetreden tot adviesbureau Verzekeringsopdracht. Dit bedrijf, begin 2007 opgericht door Franc Winter, focust zich op vertaling van de AFM-aanbevelingen voor de kwaliteit van adviezen en de praktische invulling hiervan bij organisaties. Peperkamp is sinds 1997 actief in de branche, de laatste twee jaar bij Klaver Financieel Advies in Heerhugowaard.

 

Pieter Bakker, eerder directielid van Troostwijk Taxaties, is directeur geworden van Lengkeek PD & W Taxaties. Hij is verantwoordelijk voor onder andere de taxaties en bouwkundige opnames. Thomas Fanoy is intern bevorderd tot senior-accountmanager.

 

Registermakelaar en employee-benefitsadviseur MontClair Groep heeft het managementteam uitgebreid met twee nieuwe leden. Patricia Schellen, employee-benefitsconsultant en tevens partner bij MontClair, is commercieel manager geworden. Bianca van Bilsen is benoemd tot manager operations. Zij was hiervoor projectmanager bij SNS Reaal.

 

Bij detacheringbureau Amedes is commercieel manager Leoni de Jong benoemd tot commercieel directeur.

 

Jeroen Bosch is toegetreden tot het managementteam van TPS Groep in de functie van manager Operatiën. Bosch had eerder diverse managementfuncties bij Sterpolis, Interpolis en Achmea.

 

Laurens Schoonhoven heeft zich als zelfstandig trainer aangesloten bij de Sales Improvement Group. Hij was eerder franchisenemer van De Hypotheker en accountmanager bij Avéro en Bouwfonds.

 

Accountmanager bij Interbank Michel Vrenegoor is overgestapt naar Defam Financieringen in een zelfde functie.

 

Marleen Kloppers is onlangs gestart als zelfstandig interim-manager. Zij werkte eerder onder andere bij AXA, MKB en PricewaterhouseCoopers.

 

Gerard Pater is als principal aan de slag gegaan bij Watson Wyatt Insurance Consulting. Pater komt van Reaal waar hij werkte als directeur Actuariaat. Daarvoor was hij eindverantwoordelijke voor het actuarieel beleid rondom Leven, Schade & aov.

 

Jan Oldenziel (42) heeft zich aangesloten bij de organisatiecoaches van Twee of Meer. Hij richt zich primair op de financiële dienstverleners, met name verzekeraars. Oldenziel heeft de afgelopen twintig jaar diverse leidinggevende functies gehad bij onder andere Nationale-Nederlanden, ABN Amro, ABP en Aon Consulting.

 

Directeur Service Center Pensioen bij Aegon Frits Bart (42) is benoemd tot directeur Pensioen van Aegon Intermediair. Naast lid van het managementteam wordt de 42-jarige Bart binnen Aegon verantwoordelijk voor de business line MKB Pensioen.

 

Rogier Kerkhof is met ingang van 1 februari als partner toegetreden bij Sprenkels & Verschuren actuarissen. Fiscaal econoom Kerkhof werkte de afgelopen tien jaar bij het pensioenbedrijf van Nationale Nederlanden.

 

Henri Gentis is bij Google verantwoordelijk voor de commerciële dienstverlening aan bedrijven in de financiële branche. Gentis is afkomstig van ABN Amro waar hij onder meer werkte als hoofd marketing and sales voor private banking.

 

Michiel Huisman volgt in maart Jan Aikens op als hoofdredacteur van het Verzekeringsblad (VB). Hij is afkomstig van de pensioenafdeling van Nationale-Nederlanden.

 

Daar werkte hij sinds 1998. In die hoedanigheid was hij betrokken bij de redactieraad van PensioenAdvies, net als het VB een uitgave van Kluwer. Tussen 1991 en 1998 was Huisman al eens redacteur van het VB.

 

Bart Janknegt wordt per 1 februari directielid bij Reaal. Jan Boven, die op concernniveau gaat werken, en Corné van Nijhuis verlaten de directie. Janknegt (39) wordt verantwoordelijk voor het servicecenter en productmanagement Leven; hij was sinds oktober 2006 directeur productmanagement. Boven (51) gaat in zijn nieuwe functie diverse commissariaten vervullen, zowel binnen als buiten SNS Reaal. Van Nijhuis (46) treedt eveneens terug uit de directie. Hij blijft wel directievoorzitter van Zwitserleven.

 

Overleden

 

Op 25 januari is Marloes Bos-van der Weijst (46) onverwacht overleden. Zij was oprichter en algemeen directeur van TCMG (Total Claim Management Group), een dochteronderneming van de Van Ameyde Group. Juist de week ervoor was zij nog benoemd tot lid van de directie van Van Ameyde Nederland. Zij zou verantwoordelijk worden voor de commerciële zaken.

 

Reageer op dit artikel