nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Per 1 maart wordt Odette Wyfker-Smulders (44), hoofd van de binnendienst, lid van het managementteam van Donatus. De afgelopen negentien jaar werkte zij bij Achmea/Centraal Beheer. Haar laatste functie was teammanager Bijzonder Juridische Zaken Arbeidsrecht en Letsel bij de Stichting Achmea Rechtsbijstand.

 

Linda van Wassem, voorheen marketingmanager bij Connexxion, is overgestapt naar Boogaard Assurantiën in de functie van regiomanager voor de kantoren Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht.

 

Frank Reijnen, tot in 2006 actief in de letselschaderegeling (Cunningham Lindsey), heeft na enkele jaren van zelfstandig ondernemerschap een nieuwe functie aanvaard. Reijnen is toegetreden tot het management van het Algemeen Octrooi- en Merkenbureau en is daar nu verantwoordelijk voor de interne organisatie en de groei van het bureau binnen en buiten Nederland.

 

CCS, gespecialiseerd in software en dienstverlening voor de verzekeringsmarkt, heeft Edwin Kennedy (44) aangesteld als directielid. Hij volgt in die functie Peter van der Velde op, die afgelopen najaar terugtrad uit de directie van CCS. Kennedy zal zich voornamelijk richten op commercie en (internationale) expansie. Voor zijn aantreden bij CCS heeft hij diverse functies vervuld bij organisaties in de internationale financiële sector.

 

Bij Akkermans & Partners is Erik van der Horst (48) aan de slag gegaan als risk manager Pensions. Voorheen werkte Van der Horst bij Aon en ook als zelfstandig pensioenadviseur.

 

Lonneke Thissen en Joost de Winter zijn als partner toegetreden bij Sprenkels & Verschuren, actuarissen en consultants. Thissen is sinds mei 2007 senior consultant bij Akkermans en De Winter is werkzaam geweest als partner bij Mercer en als hoofd beleidsontwikkeling en marketing Pensioenzaken bij PGGM.

 

Nassau Verzekeringen heeft Ben Kramer in dienst genomen senior acceptant Brand en Bedrijfsschade. Kramer was voorheen werkzaam als expert/adviseur Technische verzekeringen bij AXA, Praevenio en Delta Lloyd.

 

Fred Zwarts (52), vestigingsmanager bij Drost Letselschade, is directeur geworden van het bedrijf.

 

Bernadette Wakkerman (46) wordt per 1 maart de nieuwe commercieel directeur bij ABN Amro Verzekeringen. Zij is sinds 1987 in diverse commerciële en leidinggevende functies actief binnen ABN Amro Bank.

 

Wakkerman is bij de joint venture van genoemde bank en Delta Lloyd de opvolgster van Edward Both. Laatstgenoemde heeft inmiddels een functie bij Ahold aanvaard. De destijds 35-jarige Both werd per 1 september 2007 commercieel topman bij ABN Amro Verzekeringen.

 

Drie nieuwe benoemingen bij Aon.

 

Joop Korver (41) is benoemd tot chief marketing officer Aon Risk Services Emea, Joep Gülpen (45) tot managing director Aon Affinity Benelux en Boy Sluiter is executive director Business Development bij Aon Consulting geworden. Korver, Gülpen en Sluiter waren allen al werkzaam bij Aon.

 

Reageer op dit artikel