nieuws

Nivre-voorman Böttcher start bureau Context

Archief

Gerard Böttcher start onder de naam Context een adviesbureau voor de expertisewereld. Böttcher stapte afgelopen zomer uit de directie van Cunningham Lindsey. Hij blijft voorzitter van koepelorganisatie Nivre.

 

Het Amsterdamse adviesbureau, richt zich op consulting, training, expertise en management: de naam Context is hiervan een samenvoeging. De focus van het bureau zal liggen op bedrijfsschade-risicoanalyses, begeleiding bij gecompliceerde schades, technische ondersteuning bij bedrijfsschades, beoordeling van bedrijfsschadedossiers en -portefeuilles en arbitrage.

 

  &nbspBöttcher zal zich daarnaast bezighouden met trainingen op het gebied van financiën en bedrijfsschade. Hij wil meerdere consultants aan zijn bedrijf binden en heeft in Kees Verloop (ex-Toplis) al een voornaam persoon uit de expertisewereld gevonden. Andere partners zijn Nini Schenk en Remco Slik.

 

  &nbspContext (www.contextbv.com) werkt al aan een eerste grote klus: in opdracht van een herverzekeraar wordt onderzoek gedaan naar de financiering van instellingen in de gezondheidszorg. Doel is de verzekeringstechnische consequenties bij calamiteiten beter in kaart te brengen.

 

Reageer op dit artikel