nieuws

Nieuwe inkoopcombinatie enkel in consumptief krediet

Archief

Onder de naam IntermediairKredietService is een nieuwe inkoopcombinatie opgericht. Het bedrijf mikt op tussenpersonen die willen gaan bemiddelen in consumptief krediet.

Nieuwe inkoopcombinatie enkel in consumptief krediet

Initiatiefnemers zijn Stanley Geerling en Ronald Damhuis, die allebei al meer dan tien jaar een eigen kredietbemiddelingskantoor hebben. Met IntermediairKredietService willen zij het sluiten van een consumptief krediet voor andere tussenpersonen zo laagdrempelig mogelijk maken. "Aanvragen kunnen per e-mail, fax en zelfs per telefoon worden ingediend", zegt Geerling. "De afsluitprovisie is voor iedereen hetzelfde, afhankelijk van de hoogte van de leensom. Over de bijverbanden, zoals een arbeidsongeschiktheids- of overlijdensrisicoverzekering, keren we 25% uit."
Foto: initiatiefnemers Stanley Geerling (links) en Ronald Damhuis.

Reageer op dit artikel