nieuws

MenzisPanel

Archief

Tussenpersonen die samenwerken met Menzis ontvangen sinds vandaag een online vragenlijst vanuit het MenzisPanel. Ze kunnen online hun mening geven over diensten en producten. De resultaten moeten bijdragen aan verbetering van de dienstverlening. Door deel te nemen kunnen tussenpersonen punten sparen voor een goede doel. Menzis gaat het panel ook inzetten voor consumenten en werkgevers.

 

ABZ

Gebruikers van P-views, de branchestandaard voor onder meer prolongatieberichten en mutatiebevestigingen, kunnen deze berichten voortaan ook in het softwareformaat XML versturen en ontvangen. XML en Edifact zijn beide standaarden voor de opbouw van een bericht.

 

Zevenwouden

Verzekeraar Zevenwouden gaat het softwarepakket Level-7 van CCS (Woerden) gebruiken. Bij de keuze heeft de verzekeraar zich laten leiden door de toekomstplannen. Het kunnen beschikken over een webapplicatie was daarbij "een absolute vereiste".

 

Sivi-nieuwsbrief

Het standaardisatie-instituut Sivi start deze maand met een serie interactieve nieuwsbrieven. Onderwerpen zijn onder meer visie op de markt, certificering en Sivi nieuws en een kennismaking met het Sivi-bestuur en team. De nieuwsbrieven zijn een vervolg op de ‘ronde door het land’, waarbij de vraag werd gesteld om snel van informatie te worden voorzien.

 

Reageer op dit artikel