nieuws

‘Kredietcrisis drukt handel in assurantieportefeuilles’

Archief

De kredietcrisis heeft een remmende werking op het aantal transacties met assurantieportefeuilles. Dat stelt makelaar Wim Oeben. "Geld voor de financiering van overnames komt moeilijker los."

 

Het moment waarop de moeizame financiering van overnames de prijs gaat drukken, is volgens Oeben moeilijk voorspelbaar. Aan de vraag naar en het aanbod van assurantieportefeuilles ligt het niet. "Die is er voldoende."

 

  &nbspZijn bedrijf Dullemond Bedrijfsadvies heeft over 2008 een omzetstijging van 10% gerealiseerd, meldt Oeben. Dat was onder meer te danken aan "een nieuwe activiteit": het assisteren van curatoren en banken bij in problemen geraakte intermediairbedrijven. "Zo waren/zijn wij betrokken bij de faillissementen van Evercare (Eindhoven), Westerink (Kampen) en Liocorno (Venray)."

 

blijven over als potentiële kopers."

Reageer op dit artikel