nieuws

Intermediair ziet groei lastenpolis Bijna driekwart van de tussenpersonen

Archief

(72%) denkt dit jaar meer hypotheeklastenbeschermers te gaan verkopen, zo blijkt uit een onderzoek van Cardif onder het met deze verzekeraar samenwerkende intermediair

Verder vindt 93% het dit jaar belangrijker om klanten op risico’s te wijzen. Over de eigen positie is het intermediair gematigd positief: slechts 29% denkt dat het moeilijker wordt om te concurreren met andere verkoopkanalen. Wel denkt 86% dit jaar het aantal te adviseren producten uit te gaan breiden. Werken op provisiebasis lijkt terrein te verliezen: meer dan de helft (56%) gaat dit jaar provisie combineren met een uurtarief, terwijl 36% uitsluitend op provisiebasis blijft adviseren. Een kleine minderheid van 8% kiest voor een uurtarief of een vaste prijs.

Reageer op dit artikel