nieuws

Hypotheker wint IIR-productprijs tijdens 18e Hypotheekevent

Archief

De Solide Koers SpaarBeter Hypotheek van De Hypotheker is door de deelnemers aan het IIR Hypotheken Event gekozen tot het Hypotheekproduct van het Jaar. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest innovatieve nieuwe product.

 

De SpaarBeter Hypotheek is een spaarhypotheek waarbij meer spaarrente wordt gegeven dan er aan leenrente moet worden betaald. De gelden voor de hypotheek worden betrokken van de HQ Marktplaats van De Hypotheker en Quion, waartoe tot nu toe alleen UCB als geldgever is toegetreden. Andere genomineerden voor de prijs waren de Kapitaalgroei Hypotheek van ABN Amro, de Allianz Plus Hypotheek, de BankSpaar Plus Hypotheek van NN en de Vawo Hypotheek van Zwitserleven/Meeùs.

 

  &nbspWas het Hypotheekproduct van het Jaar tot twee jaar terug nog een aan het Event gekoppeld aardigheidje, inmiddels is het uitgegroeid tot een belangrijke prijs. Alle genomineerden hadden dit jaar uitgebreide filmpjes laten maken om hun product te introduceren, alleen de uiteindelijke winnaar De Hypotheker niet. "Bewust niet", zegt commercieel directeur Bas Millenaar. "Het gaat tenslotte om de inhoud."

 

Erkenning

Niettemin is Millenaar echt blij met de uitverkiezing en ziet hij het als een "ultieme vorm van erkenning". "Wij van De Hypotheker kunnen wel roepen dat het een geweldig product voor starters is, maar deze bevestiging vanuit de branche bewijst dat het ook zo is. Het kan net het verschil maken tussen wel of niet de financiering voor een woning rond krijgen."

 

feliciteert Paul Wessels van De Hypotheker. In het midden consultant Herbert Meinders, bedenker van het winnende product.

Reageer op dit artikel