nieuws

Huijerjans koopt portefeuille Schmeitz

Archief

Huijerjans Adviesgroep in St. Odiliënberg heeft vorige week assurantiekantoor Wim Schmeitz uit Maasbracht overgenomen. Volgens directeur Thijs Huijerjans was het slechts een kleine portefeuille met 400 relaties.

 

"Omdat wij onze positie als grootste onafhankelijke assurantiebedrijf in Midden Limburg verder willen uitbouwen zijn wij op zoek naar mogelijkheden voor samenwerking of overname", zegt Huijerjans. "In januari heb ik veertig collega-directeuren van assurantiekantoren een goede fles Prosecco gestuurd met de vraag of zij na wilden denken over verkoop of samenwerking. In het verleden heb ik wel eens rechtstreeks gebeld met deze vragen, maar dat komt nogal bot over." De reacties op de brief en de fles Prosecco waren overwegend positief en Huijerjans is nu met een aantal overnamekandidaten in gesprek.

 

16.000 relaties

  &nbspDoor de overname van Schmeitz is Huijerjans Adviesgroep gegroeid naar 16.000 relaties. Het bedrijf nam de afgelopen jaren onder andere een assurantieportefeuille van Bongaerts Makelaars in Roermond over en lijfde daarvoor al streekgenoten in als Van Bussel Adviesgroep (Maasbracht), Boonen Assurantiën (Haelen) en Adviesgroep Zuid (Roermond).

 

Reageer op dit artikel