nieuws

Gibo Groep en Zilveren Kruis ‘Samen Beter Af’

Archief

De accountantsorganisatie Gibo Groep en Zilveren Kruis zijn gestart met een intensieve samenwerking. Doel is vitalere werknemers en minder administratie voor de werkgever.

Gibo Groep en Zilveren Kruis ‘Samen Beter Af’

Bij Zilveren Kruis is een 'Samen Beter-Af'-team waarmee de werkgever volgens Achmea veel "energie kan steken in het verhogen van de werklust binnen zijn bedrijf". Zo krijgt de Gibo Groep producten en diensten geleverd op het gebied van zorgverzekering, arbodienstverlening en een aantal werkgeversverzekeringen zoals de WGA-uitstapverzekering. Werknemers van de accountantsorganisatie krijgen toegang tot de internetapplicatie V-online, die uitgaat van de persoonlijke situatie van de werknemer. Deze vult vragenlijsten in en doet een aantal tests. Vervolgens ontvangt hij tips en adviezen. Bij vragen staat er een deskundige klaar.

Reageer op dit artikel