nieuws

Gezondheidsprogramma bij Achmea

Archief

De Achmea-zorgverzekeraars Zilveren Kruis, Groene Land en PWZ gaan de gezondheid van de 220.000 verzekerden die lid zijn van zorggroep Evean/Icare, bevorderen met een consultatiebureau en medicatiecheck voor senioren en een coachingprogramma voor hartpatiënten.

 

Beheersing van de zorgkosten en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg zijn de belangrijkste doelstellingen van het gezondheidsprogramma, dat is gericht op senioren met beginnende gezondheidsproblemen, verzekerden met coronair lijden (slecht functioneren van de kransslagaders) en verzekerden die vijf of meer medicijnen per dag innemen. Het gezondheidsprogramma staat in beginsel alleen open voor Evean en -Icare-leden, met uitzondering van het coachingsprogramma, waar alle Achmea-zorgverzekerden uit de doelgroep gebruik van kunnen maken.

 

  &nbspAchmea Zorg bekijkt hoe en wanneer de overige onderdelen van het gezondheidsprogramma voor meerdere (groepen) verzekerden beschikbaar kunnen komen. De verzekeraar verwacht de investeringen in het gezondheidsprogramma na twee tot vier jaar terugverdiend te hebben.

 

Reageer op dit artikel