nieuws

Federatie biedt AFM platform

Archief

Omdat veel branchegenoten nog niet goed op de hoogte zijn van de nieuwe transparantie-eisen zal de Federatie van Assurantieclubs drie voorlichtingsbijeenkomsten houden over deze regelgeving.

 

"Als je als overheid in de laatste week van december een nieuwe en complexe regeling in de Staatscourant publiceert, moet je niet verbaasd zijn dat veel adviseurs niet direct alles op een rij hebben" zegt voorzitter Willem Haasnoot van de Federatie. "Daarom krijgt de AFM van ons de ruimte om uit te leggen wat de nieuwe eisen inhouden."

 

  &nbspDe bijeenkomsten vinden plaats op 9 februari (Eemnes-Hilversum), 11 februari (Veldhoven) en 3 maart (Nootdorp-Den Haag) en worden verzorgd door Robert Jan van Loon (AFM ) en Jurjen Oosterbaan Martinius van Bureau D&O.

 

Reageer op dit artikel